O NAS

Izberite zaupanje!

Kdo smo in kako delamo

Računovodska pisarna notix piše družinsko zgodbo. Je zanesljiv partner z dolgoletnimi izkušnjami, pri čemer pri poslovanju zagotavlja celovito, optimalno in kakovostno izvedbo računovodskih storitev v celoti ali pa samo določena področja glede na vaše potreb. Notix vam ponuja tudi druge storitve z davčnega, finančnega in poslovnega področja. Računovodske storitve pretežno opravljamo za pravne osebe, samostojne podjetnike in druge zasebnike (notarje, obrtnike, odvetnike,..). Cilj in vizija notix pisarne je zadovoljstvo strank, pri čemer želimo to doseči s svetovanjem in nudenjem pomoči strankam, katerih želja je po uspehu. Izbira pravega računovodskega servisa je izredno pomembna določitev. Zato ste pri nas na prvem mestu Vi, naše odlične stranke.

V računovodski pisarni notix gradimo dolgoročna partnerstva na podlagi zaupanja in vzajemnosti, pri čemer so stranke z vizijo obravnavane individualno, poslovno in strokovno. Ker se zavedamo, da so časi težki je naš poglaviten cilj vsaki stranki pomagati in s skupnimi močmi najti rešitve, saj želimo biti odličen partner v dobrem in slabem.

Računovodstvo Notix o nas1

Želimo si in strmimo k temu, da dosežemo skupno dolgotrajno poslovno sodelovanje, saj smo mnenja, da je zaupanje pri takšnem poslovanju ključnega pomena, zato si tudi stranke ne želijo menjavati računovodskega servisa. Za nas je vsaka stranka pomembna in ključna partnerica in ni le eno izmed podjetji v računovodskem programu. Sami se prepričajte in nas kontaktirajte. Veseli bomo vašega klica.

Vaše zadovoljstvo šteje!

Kontaktirajte nas

Se že veselimo vašega sporočila ali klica!

info@notix.si

041 544 845

041 356 188

NOTIX, Katja Ferfolja s.p., Srednja ulica 17, 1291 Škofljica

Pon - Pet 8:00 - 16:00, Sob, Ned - zaprto